Меценат ФК «Поділля» святкує День народження!

2021-01-04 16:26:30.000000


Сьогодні, 4 січня, День народження святкує головний меценат ФК «Поділля» (Васильківці, Гусятинський район), відданий вболівальник та просто хороша і щира людина Олег Володимирович Коваль.

Шановний Олег Володимирович!

Від усієї багаточисленної футбольної спільноти Тернопільщини прийміть нашу найщирішу подяку за всебічну активну підтримку, допомогу і популяризацію футболу. Нам приємно, що в наш нелегкий час існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця! В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Завдяки Вашому сприянню розвиток ФК «Поділля» вийшов на якісно новий рівень, і це відзначають як самі футболісти та тренери, так і рядові вболівальники!

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, невичерпної енергії, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку, звершення всіх починань та подальших перемог. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам!

З вдячністю та повагою, голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик