Теребовлянську «Ниву» нагороджено за перше місце у вищій обласній лізі (+фото)

2020-12-23 20:40:17.000000

«Нива» з Теребовлі – чемпіон Тернопільської області у вищій лізі сезону 2020 року. Урочисте нагородження команди відбулося у приміщенні Теребовлянської міської об’єднаної громади.

У церемонії нагородження взяв участь голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Зіновійович Юрик та голова Теребовлянської громади Сергій Іванович Поперчений.

– Вдячність усій команді за мотивацію, силу волі, яскраву гру, здобутий результат.  Ви великі молодці, так тримати! Окрема вдячність людині, яка живе футболом, підтримує, фінансує та дарує «великий» футбол для Теребовлянщини – Степану Степановичу Никерую. Успіхів команді та нових перемог!, – сказав у вітальному слові Тарас Юрик.

З рук Тараса Юрика капітан «Ниви» Павло Макогон отримав красень-кубок за перше місце. Гравці нагороджені унікальними в своєму роді «золотими» медалями та грамотами, а також команда отримала від АФТ фірмові м’ячі «Адідас».

Гравці теребовлянської команди також були номіновані в персональних номінаціях вищої ліги обласного чемпіонату. Так кращим захисником визнано Василя Лойка, а кращим тренером – наставника чемпіонів Ігоря Харковщенка.