«ПОДІЛЛЯ» З ВАСИЛЬКІВЦІВ НАГОРОДЖЕНО ЗА ДРУГЕ МІСЦЕ В ПЕРШІЙ ОБЛАСНІЙ ЛІЗІ (+ФОТО)

2020-12-22 12:04:29.000000

В надзвичайно дружній атмосфері проведено нагородження срібного призера чемпіонату Тернопільської області у першій лізі – ФК «Поділля» з Васильківців.

– Футбол у Васильківцях не просто люблять, там ним живуть. Новий стадіон, футбольна інфраструктура, відношення до організації життя команди, до ігор, потрібно ставити у приклад багатьом. Там живуть фанати своєї справи. Олег Володимирович Коваль, керівник СФНВГ «Коваль», поза тим, що є успішним господарем, є ще великим меценатом футболу, який створив новий тренд організації футбольного простору в Тернопільській області, – сказав у вітальному слові голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик. – Команда ФК «Поділля» в сезоні 2020 року продемонструвала організований та потужний футбол. Ми сьогодні дякуємо футбольній дружині ФК «Поділля» за сезон, та чудову гру.

Окремо Тарас Зіновійович виділив людей, які є головною рушійною силою команди. Це,звичайно, президент ФК «Поділля» Михайло Коваль, тренер команди Володимир Пушкаренко та  ключовий гравець команди, місцева «зірка» Ігор Козелко, який в цьому сезоні визнаний кращим півзахисником у першій обласній лізі.

«Поділля» – команда, яка згуртована у грі, вміє і гарно відпочивати. Підсумковий вечір з власною культурно-спортивною програмою довершив свято футболу!

***

Перша ліга. «Поділля» (Васильківці) – 2 місце

20 матчів:+14=3-3, м’ячі – 47:26, очки – 45