Анатолій Коник святкує День народження!

2020-10-23 15:18:40.000000

Сьогодні, 23 жовтня, День народження святкує відомий у минулому футболіст, тренер та футбольний функціонер Анатолій Михайлович Коник (на фото – у центрі).
 

Шановний Анатолію Михайловичу!

Асоціація футболу Тернопільщини та уся футбольна громадськість краю щиро вітають Вас з Днем народження! У цей святковий день від усього серця бажаємо здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів.

Нагадаємо, Анатолій Коник свого часу пограв у командах майстрів — чортківському "Кристалі", стрийській "Скалі", бережанській "Лисоні"; аматорських — "Лімниця" (Перегінське), "Галичина" (Брошнів), "Пробій" (Городенка), "Буревісник" (Кам'янець-Подільський), "Смотрич" (Кам'янець-Подільський.) Є в його футбольній кар’єрі й зарубіжні колективи — "Зоря" (Бєльци, Молдова), "Сперанца" (Молдова), італійський ФК "Санджовезе". Після 10 років перебування в Італії Анатолій Михайлович повернувся на Батьківщину і певний час був президентом і головним тренером ФК "Борщів".