У ХОРОСТКОВІ ПРОВЕЛИ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВІКТОРА ПОЛЬОВОГО (+фото)

2020-10-16 09:33:09.000000

Ще не так давно на футбольних трибунах стадіонів, де грала хоростківська «Зоря» Віктор Польовий «заряджав» кричалками вболівальників, понад усе любив своє місто, людей, був ідейником-натхненником багатьох заходів, мріяв про відродження спортивних традицій рідної команди…

Уже третій рік поспіль у рідному місті Віктора Польового проводиться турнір його пам’яті. Цьогоріч у ньому взяли участь чотири команди: ФК «Хоростків», «Тернава» (Перемилів), «Нічлава» (Копичинці), «Олімпія» (Клювинці).

Перед початком змагань капітани команд, разом з організаторами заходу відвідали могилу Віктора, поклали квіти та помолилися за спокій його душі, а всі учасникихХвилиною мовчання вшанували пам’ять цієї колись життєрадісної людини.

Перед стартом змагань відбулося жеребкування, яке визначило півфінальні пари. Отож, у першому півфіналі «Нічлава» перемогла «Тернаву» – 4:2, а в другому з таким ж рахунком господарі поступилися «Олімпії». У матчі за третє місце ФК «Хоростків» був сильніший за «Тернаву» - 4:2, а у фіналі основний час завершився внічию 1:1 і командам довелося пробивати одинадцятиметрові удари. Фортуна посміхнулася колективу з Копичинців, який і став переможцем турніру, а друге місце дісталося симпатичній команді з Клювинців, яка готується до старту в Лізі Тернопільщини.

На урочистій церемонії нагородження усі команди-учасниці отримали кубки, грамоти та цінні подарунки. Кращими футболістами організатори визнали: воротаря – Юрія Ковальчука («Нічлава»), захисника – Михайла Біленького («Тернава»), нападника – Івана Пшика (ФК «Хоростків»), бомбардира, до речі, втретє поспіль – Андрія Адам’яка («Олімпія»).

Що цікаво, продовж змагань організатори при підтримці спілки рибалок годували всіх присутніх на турнірі гарячою юшкою, чаєм та смаженою картоплею.

Пам’ять про людину живе доти – поки про неї пам’ятають…