ІВАН СОКІЛ – ГІСТЬ ЧЕРГОВОЇ ПРОГРАМИ "КОПАНИЙ М'ЯЧ"

2020-10-04 08:00:25.000000

У черговому випуску програми "Копаний м'яч" як завжди буде багато тернопільського футболу. Ви дізнаєтеся про всі найголовніші події в футбольному житті Тернопільщини за минулий тиждень.

Гість студії – голова комітету ветеранського футболу Асоціації футболу Тернопільщини Іван Володимирович Сокіл розповість про ветеранський чемпіонат області 2020 року, який завершився минулого тижня. Детально будуть проаналізовані всі поєдинки 13-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області. Особлива увага звернута на матч теперішніх і колишніх вихованців відомого тернопільського тренера Василя Петровича Івегеша, а також детального «розібрано» головну сенсацію туру: поєдинок «Збруч-Агробізнес» (Підволочиськ) – «Агрон» (В. Гаї), в якому діючий чемпіон та лідер футбольних перегонів зазнав першої поразки в сезоні.

Звичайно автори передачі не оминуть увагою і всі поєдинки 16-го туру першої обласної ліги, в яких забито чимало голів-красенів. До Вашої уваги представлять кращих гравців кожного матчу, визначено оновлену версію символічної збірної вищої та першої ліг та повідомлено про кращих бомбардирів кожної з ліг.

Повний випуск програми https://www.facebook.com/ternopil1.tv/videos/2890234584537428