Півзахисник бучацького «Колоса» знайшов нову команду

2020-09-30 10:55:52.000000

Черговий футболіст бучацького «Колоса» (команда знялася з вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2020 року), знайшов собі нову команду. Досвідчений, 29-річний атакувальний півзахисник Ростислав Чиряк перейшов до іншого колективу вищої обласної ліги – «Збруч-Агробізнес» (Підволочиськ).

Що цікаво, Ростислав Чиряк уже втретє гратиме за команду з Півдолочиська. У 2017 році був перший його прихід до «Збруча». Тоді, щоправда, футболіст провів лише два поєдинки в першій лізі чемпіонату Тернопільської області. Вдруге до Підволочиська Чиряк повернувся  у липні 2019 року. В тому сезоні вже у вищій обласній лізі Чиряк провів вісім поєдинків, у яких відзначився одним забитим м’ячем. Зі «Збручем» Ростислав тренувався і в підготовчий період до сезону-2020, однак в останній момент вирішив шукати щастя у бучацькому «Колосі». Але після того, як ця команда на минулому тижні знялася зі змагань серед футбольних колективів вищої ліги Тернопільщини, Ростислав вирішив продовжити свою кар’єру в колишній і добре знайомій команді.  

За свого нову/стару команду Ростислав Чиряк зможе зіграти уже сьогодні, 30 вересня. «Збруч-Агробізнес» у рамках 13-го туру вищої обласної ліги прийматиме великогаївський «Агрон».