Екс-захисник команди Прем’єр-ліги України дозаявлений за «Рідну Борщівщину»

2020-09-12 16:12:05.000000

Один з лідерів першої ліги чемпіонату Тернопільської області – «Рідна Борщівщина» серйозно підсилила свій склад. Слідом за колишнім гравцем тернопільської «Ниви» Назаром Ільчишиним, до команди з Борщова перейшов досвідчений 36-річний Тарас Дурай.

Тарас Дарай, який може зіграти, як у центрі захисту, так і в середині поля, свого часу був капітаном тернопільської «Ниви». Також досвідчений захисник має досвід виступів у Прем’єр-лізі України за луганську «Зорю», а також за: «Волинь» (Луцьк), «Зірку» (Кропивницький), «Оболонь» (Київ), ФК «Суми», «Німан» (Гродно, Білорусь).  Загалом на професійному рівня в Дурая лише за українські клуби 268 зіграних поєдинків, уяких Тарас відзначився 22 забитими м’ячами.

Останніх два сезони Тарас Дурай виступав за «Агрониву», в сезоні-2019 – за заводську «Агрониву», а в першому колі 2020 року – за тернопільську «Агрониву-ТНПУ».

Тарас Дурай у своїй новій команді зможе дебютувати вже завтра, 13 вересня, в домашньому матчі «Рідної Борщівщини» проти «Вікнин» з Вікна (Гусятитинський район).