ВИМОГИ ДО ВІДЕОЗЙОМОК МАТЧІВ ТА ФЛЕШ-ІНТЕРВ’Ю ГОЛОВНИХ ТРЕНЕРІВ

2020-08-02 11:47:27.000000

Асоціація футболу Тернопільщини дякує усіх командам учасницям чемпіонату Тернопільської області за проведення зйомок домашніх матчів. 

Разом з тим, транслятор телевізійної програми «Копаний м’яч», яка виходить на телеканалі «Тернопіль1» (більшість з Вас, напевно, вже мали можливість переглянути випуски програми) ставить Асоціації футболу Тернопільщини жорсткіші вимоги до якості відеозйомки. Зокрема, записи ряду матчів були поганої якості. Також транслятор просить, щоб відеозапис матчу був завантажений на файлообмінник, а не в мережу «Ютуб», через яку втрачається якість «картинки». Нагадаємо, що посилання на завантажений матч повинно бути надіслано в найкоротші терміни на електронну адресу Асоціації – ffto2017@gmail.com.

Представників команд нагально просимо звернути увагу на вище перераховані вимоги, адже буде прикро, коли глядачі не зможуть переглянути у програмі «Копаний м’яч» звітів з поєдинків їх улюблених команд. Робимо спільну справу, тому маємо дослухатися до рекомендацій транслятора!

Нагадаємо, поєдинок без здійснення відеозапису не розпочинається, рішення з цього приводу приймає делегат-спостерігач АФТ. На відеозаписі матчу, який здійснює клуб-господар поля, повинен бути зафіксований весь матч, вихід команд і арбітрів на поле і те, як вони залишають поле.

З сезону-2020 у регламенті вводиться норма обов’язкових флеш-інтерв’ю головних тренерів команд по завершенні матчу (флеш-інтерв’ю здійснює оператор матчу).