«Агронива-ТНПУ» гідно протистояла збірній області

2020-06-24 18:39:15.000000

Сьогодні, 24 червня, на стадіоні Тернопільського національного педагогічного університету відбувся спаринг між учасником вищої обласної ліги тернопільською «Агронивою-ТНПУ» та збірною Тернопільської області складеної з гравців бучацького «Колоса» та тернопільської «Ниви». 


Звичайно більш досвідченіша збірна області володіла ініціативою, створила ряд гольових моментів, однак і молода команда «Агронива» розбавлена двома ветеранами – Сергієм Атласюком та Тарасом Дураєм показала бійцівський футбол і теж мала кілька епізодів, щоб відзначитися. А долю поєдинку вирішили два голи забиті в другому таймі. На його початку після позиційної помилки захисника, Скакун вийшов віч-на-віч з голкіпером і майстерно того переграв (0:1). А в середині другої 45-хвилинки метрів з 23-ох наважився на удар Кохман, поцілив м’ячем у стійку, від якої м’яч потрапив у голову голкіперу Омарову і залетів у сітку воріт (0:2).


«Агронива-ТНПУ» виступала в такому складі: воротар на перегляді – Атласюк, Чубатий, Волошин, Томич – Дурай, А. Засєдко, Мостовий, Грегуль, Федчишин – Голодрига. На заміну виходили: Омаров, Онищук, Лилик, Винничук, Валах, Возний, Сташків, Клос, Юркевич, Шевчук, Щебивовк.