Теребовлянська «Нива» провела спаринг з «Поділлям»

2020-06-17 21:45:50.000000

Сьогодні, 17 червня, теребовлянська «Нива», яка пропускала перший тур вищої ліги чемпіонату Тернопільської області через не парну кількість команд (9-ть), на домашньому стадіоні провела спаринг з представником Тернопільського району – командою «Поділля» з Великої Березовиці.

Теребовлянці хоча й перемогли нижчого за класом суперника з великим рахунком 8:1, однак видно  було, що у першому таймі, коли гравці були «свіжими», вони неслися, а у другій 45-хвилинці їм уже бракувало фізичних кондицій. А все через те, що пізно включилися в тренувальний процес. Однак у тренера «Ниви» Назара Козака є ще кілька днів, щоб підвести команду до першого офіційного матчу в близькій до оптимальної форми.

Голами у «Ниви» в звітній зустрічі відзначилися: Ігор Олексієнко-2, Богдан Слоневський-2, Роман Бочак. Також двічі вразив ворота суперника нападник, який перебуває у розташуванні теребовлянської команди на перегляді, а ще один потенційний новачок «Ниви» з числа півзахисників забив одного разу.

Незважаючи на поразку, добрих слів заслуговують і футболісти «Поділля», кілька з яких є вихованцями теребовлянського футболу (Яхван, Дитиняк, П’ятничко), хлопці старалися, однак досвід суперника таки дався взнаки.