Останні спаринги перед стартом нового чемпіонату області

2020-06-10 11:04:19.000000

Лічені дні залишилося до старту нового футбольного сезону на Тернопільщині. Команди ці дні намагаються використати з користю, щоб у повній готовності підійти до перших офіційних матчів. Доля цього, хто проводить спаринги, хто запланував тренування.

Вчора, 9 червня, спаринг провів учасник першої обласної ліги – ФК «Нараїв». Колектив з Бережанщини гостював у В. Березовиці (Тернопільський район), де за складних погодних умов переміг місцеве «Поділля» – 4:1.

Сьогодні, 10 червня, аматорські футбольні команди Тернопільщини запланували провести ще три спаринги. У Чорткові ФСК «Кристал» прийматиме хоростківську «Зорю», в Тернополі команда «Агронива-ТНПУ» зустрінеться з першоліговим ФК «Віго-Острів» (Тернопільський район), а бережанські «Хатки» (перша ліга) поїдуть на Івано-Франківщину, де поміряються силами з ФК «Ходорів».

«Агронива-ТНПУ, яка останньою заскочила на підніжку поїзда під назвою вища ліга чемпіонату Тернопільщини, форсує підготовку, а тому і на завтра, 11 червня,  запланувала контрольний поєдинок. А в суперники вибрала ще одну команду вищої обласної ліги – ФК «Козова».

Нагадаємо, чемпіонат області 2020 року стартує 14 червня одразу в двох лігах.