Бережанські «Хатки» зіграли внічию з представником Франківщини

2020-06-05 18:19:09.000000

Команда «Хатки» з Бережан у рамках підготовки до сезону 2020 року провела черговий спаринг. Цього разу суперником наших земляків був колектив з Івано-Франківщини – ФК «Путятинці», котрий після першого кола посідає другу сходинку турнірної таблиці чемпіонату Рогатинського району.

Матч складався не дуже вдало для бережанської команди, особливо перша його половина. По ходу гри «Хатки» поступалися суперникові 0:3, однак бережанські футболісти знайшли в собі сили зрівняти рахунок. Героєм зустрічі став лідер «Хаток» Андрій Засєдко. Спершу точним був його удар з середньої відстані – м’яч від стійки залетів у ворота (1:3). Згодом Андрій вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника і майстерно розібрався з ним (2:3). А наприкінці зустрічі оборонці команди з Рогатинщини у штрафному майданчику порушили правила на тому ж Андрієві Засєдку і постраждалий реалізував пенальті (3:3).

Бережанські «Хатки» у звітному матчі виступали в такому складі: Співак – два центральні оборонці на перегляді, Сигут, Кориндевич – Макаров, А. Засєдко, Міренько, Солонинка, півзахисник на перегляді – Легета. На заміну виходили: Кукурудза (воротар), Макар, О. Засєдко, Соколовський, Качур, Кушлик, Іванчишин.

Зауважмо, що у звітному поєдинку тренер бережанців Ігор Твардовський не зміг залучити до гри двох ветеранів команди – атакувального півзахисника Ігоря Швеця та голкіпера Андрія Гараса, котрі були відсутні через травми.

У планах бережанців на наступний тиждень два спаринги з хоростківською «Зорею» та ФК «Ходорів» (Івано-Франківська область).