ФК «Нараїв» здобув другу перемогу за чотири дні

2020-03-15 14:46:33.000000

Сьогодні, 15 березня, учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК «Нараїв» (Бережанський район) мав стартувати в міжобласному турнірі "Кубок Опілля" за участю восьми команд з Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Однак через коронавірус турнір перенесли, але представник Бережанщини не став відпочивати, а оперативно знайшов собі спаринг партнера. Ним став учасник вищої обласної ліги зборівський «Колос».

Матч відбувся у Петрикові і завершився мінімальною перемогою ФК «Нараїв» – 2:1. Усі найцікавіші події в поєдинку відбувалися в другому таймі, коли власне було забито всі три м’ячі.

Рахунок відкрили футболісти із Нараєва. Андрій Черноба уникнув офсайдної пастки і замкнув передачу з правого флангу (1:0). Зборівчани рахунок зрівняли зусиллями Андрія Сухецького, проти якого суперник порушив правила у карній зоні і сам постраждалий реалізував вирок арбітра (1:1). І все ж представник Бережанщини зумів вирвати перемогу. Сергій Дроздовський на останніх хвилинах матчу змістився з правого флангу в середину штрафного майданчика і влучно пробив у нижній ближній кут воріт (2:1).

Ця перемога для ФК "Нараїв" стала другою поспіль за чотири дні, адже, нагадаємо, підопічні Богдана Дзюли у четвер, 12 березня, перемогли у спарингу тернопільський "Педліцей" і теж з рахунком 2:1. 

Команди у звітному матчі виступали у таких складах:

ФК «Нараїв»: Ольховий, Цінчик, Клюс, Чепига, Кривий, Миколишин, Онуфреїв, Адамів, Карпа, Тригук, Дроздовський. На заміну виходили: Мороз, Шаблій, Шум'як, Гаврилюк, Черноба.

«Колос»: воротар на перегляді (воротар на перегляді) – П. Грабчак, Козовик, Р. Гром’як (Шемилюк), Багрій (Забитівський) – Комар, Бурбела, Цюман (Світлик), Сухецький, Кузів – нападник на перегляді.