Тернопільські команди включилися в підготовку до «великого» футболу

2020-02-22 19:19:20.000000

Поступово тернопільські аматорські команди виходять зі спортивних залів та включаються у підготовку до нового чемпіонату області з футболу 2020 року.

Завтра, 23 лютого, чотири з них проведуть свої спаринги. Першим свій матч зіграє чемпіон Тернопільської області 2019 року великогаївський «Агрон», котрий у рамках Меморіалу Ернеста Юста зіграє третій поєдинок. Їхній матч з ФК «Львів» (U-17) на львівському стадіоні «Сокіл» розпочнеться о 12 годині. Нагадаємо, наші земляки в попередніх двох зустрічах святкували перемоги і дочасно пробилися до наступного етапу змагань.

Ще два спаринги відбудуться на Тернопільщині, а якщо сказати точніше, то у Заліщицькому районі. Чемпіон першої обласної ліги – заліщицький «Дністер», який цьогоріч виступатиме у вищій лізі на стадіоні села Поділля зустрінеться з ФК «Рашків" (Городенківський р-н, Івано-Франківська область). Арбітр дасть свисток про початок матчу о 14 годині. До слова, з командою з Івано-Франківщини минулої неділі спаринг проводив інших представник Тернопільщини – «Вся Україна – Колос» з Бучача і святкував перемогу – 4:0.

І ще один спаринг відбудеться на футбольному полі зі штучним покриттям у Синькові (Заліщицький район). О 14.00 розпочнеться поєдинок п’ятої команди першої обласної ліги «Вся Україна – Колос» та срібного призера другої обласної ліги – «Поділля» з Васильківців (Гусятинський район). Остання команда сезон-2020 гратиме в першій лізі чемпіонату області.