FC "UKRAINE UNITED» здобув перемогу на турнірі з футзалу пам'яті Андрія Пушкаря

2020-01-17 12:28:58.000000

16 січня у Тернополі на двох спортивних майданчиках загальноосвітних шкіл №26 та 27 відбувся міжнародний турнір з футзалу «Кубок сонця-5». Футбольні змагання провели в пам'ять відомого тернопільського спортсмена Андрія Пушкаря.

У змаганнях брало участь 32 команди, які за олімпійської системою визначали переможця. Що цікаво, три колективи представляли інозені держави – Ірак, Індія та Канада. Саме останні (FC "UKRAINE UNITED») і здобули перемогу на турнірі. Друге місце в команди "Поділля" з Великої Березовиці Тернопільського району, третіми стали футболісти з Нараєва Бережанського району і на четвертому місці опинився колектив «Поділля» з Васильківців Гусятинського району.

На змагання, участь у яких взяли понад тридцять команд, завітало чимало гостей.  Дружина відомого спортсмена Світлана Пушкар, голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та багато інших.

Асоціація футболу Тернопільщини, яка виступила співорганізатором турніру, дякує директорам шкіл Галині Михайлівній Ніроді та Ярославу Йосиповичу Вовку, за надані спортивні майданчики для проведення змагань.