10 ГРУДНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ФУТБОЛУ!

2019-12-10 07:48:23.000000

Щороку 10 грудня відзначається Всесвітній день футболу. Це спортивне свято започатковане за рішенням ООН. Таким чином міжнародне співтовариство віддає дань цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя.

Всесвітній день футболу – це велика подія для справжніх фанатів цього захоплюючого виду спортивного протистояння. Тож вітаємо з цим днем не лише професійних футболістів, але і любителів аматорського футболу, які вкладають душу в своє хобі. Також вітаємо вболівальників, які підтримують своїх улюбленців, котрі захищають честь свого села, району, області, своєї країни. Велике спасибі усім вам за збереження і розвиток спортивного духу!

У цей день бажаємо усім, хто причетний до справи розвитку футболу на Тернопільщині, великих успіхів і везіння, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних і життєвих матчів. Нехай завжди вдається забивати красиві голи у ворота суперників, нехай завжди виходить все, до чого є прагнення, нехай життя буде цікавим, щасливим і захоплюючим!

З повагою, Асоціація футболу Тернопільщини