«Агрон-ОТГ» та ФК «Ковель-Волинь» розійшлися миром

2019-08-11 20:17:23.000000

Сьогодні, 11 серпня, у 2-му турі аматорського чемпіонату України великогаївський «Агрон-ОТГ» та домашньому стадіоні зіграв унічию з ФК «Ковель-Волинь» – 1:1.

Обидва голи були забиті в другому таймі. Спершу гості майстерно розіграли трьоходівку (0:1), а незадовго гол-красень ударом метрів з 35-ти забив Тарас Червонецький. Один з лідерів «Агрона» обіграв одного опікуна, на замаху перед іншим гравцем гостей показав, що віддаватиме передачу, натомість наважився на дальній удар і вразив дальню від голкіпера ФК «Ковель-Волинь» «шістку». Кіпер лише супроводжував м’яча поглядом (1:1).

До слова, у той момент в складі великогаївської команди сталися певні тактичні зміни. Саме Червонецький після заміни Ігоря Вонса (з лавки запасних вийшов Ян Ковалевський) став грати центрального атакувального півзахисника, і тактика наставника «Агрона» Романа Курдупеля спрацювала.

«Агрон-ОТГ» у звітному матчі виступав у такому складі: Мазур, Лівіцький, Пастернак-к, Ковалик, Коник, Кривобедрий, Білик, Вонс (Ковалевський), Червонецький, Луцик (Дімітрієв), Процик.

Нагадаємо, вчора, 10 серпня, інший представник Тернопільщини в цьому турнірі з таким ж рахунком зіграв у гостях з «Епіцентром» (Дунаївці, Хмельницька область).