Ще два гравці з чемпіонату області стали професіоналами

2019-07-10 14:56:54.000000

Футболісти команд вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – Віталій Тригуба із заводської «Агрониви» та Андрій Малащук з підволочиського «Збруча-Агробізнес» підписали контракти з професійним ФК «Нива» (Тернопіль).

18-річний Віталій Тригуба у сезоні-2018 дебютував на дорослому рівні, захищаючи з другого кола кольори «ДСО-Поділля» (Тернопільський район). Однак по справжньому розкрився вже в заводській «Агрониві» в 2019 році, в складі якого відзначився кількома забитими м’ячами. Здебільшого він діяв на позиції лівого півзахисника, виходячи на заміну. Але навіть у такому статусі він став джокером «Агрониви», адже зумів двічі відзначитися вже на першій хвилині перебування на футбольному поля.

Що ж до 20-річного центрального півзахисника «Збруча-Агробізнес» Андрій Малащука, то він у своїй вже колишній команді був гравцем основного складу, діяв в опорній зоні. За результатами першої половини сезону на його рахунку три гольових передачі. Також цьогоріч у складі команди ФК «Тернопіль-Педуніверситет» Малащук став чемпіоном України серед студентів. З ФК «Нива» він уклав контракт на 3 роки.