«Креатор-Буд» підтримав ФК «Тернопіль-ДЮСШ»!

2019-04-22 18:15:47.000000

Директор будівельної фірми «Креатор-буд» Ігор Богданович Гуда подав ФК «Тернопіль-ДЮСШ» руку допомоги, підставив своє плече для того, щоб команда молодих вихованців тернопільської ДЮСШ продовжила своє існування та прийняла участь у вищій лізі чемпіонату області сезону 2019 року. Про це йдеться в офіційному повідомленні муніципального клубу.

– Свого часу Ігор Богданович сам професійно займався футболом і був вихованцем нашого ДЮСШ, після чого виступав за команду майстрів «Волинь» (Луцьк). Він, як ні хто інший розуміє, як потрібна команда, котра приймає участь у дорослому футболі для того, щоб вихованці мали змогу розвиватися після закінчення спортивної школи. Від тренерського штабу та від гравців висловлюємо щиру подяку за підтримку нашої команди. Нехай Господь Бог охороняє Вас та Вашу сім’ю, – йдеться в повідомлення ФК «Тернопіль-ДЮСШ».

Нагадаємо, перший матч у новому сезоні вищої обласної ліги ФК «Тернопіль-ДЮСШ» проведе завтра, 23 квітня. У с. Товстолуг муніципали гратимуть з великогаївським «Агроном-ОТГ». Початок матчу о 18.00.