Зборівський «Колос»: плюс молодь, мінус лідери

2019-04-05 18:11:58.000000

Зборівський «Колос» на сезон-2019 хоча й зберіг кістяк команди, однак кількох лідерів не дорахувався. Зокрема, у заявку на новий чемпіонат потрапило тільки 15-ть футболістів, серед них немає лідерів команди – Ігоря Козелка, Романа Бардокіна, Юрія Сурмая та братів Петра і Володимира Грабчаків.  

Атакувальний півзахисник Ігор Козелко перейшов до «Поділля» з Васильківців (Гусятинський район), фланговий півзахисник Роман Бардокін заявлений за ФК «Заруддя» на Лігу чемпіонів Тернопільщини, голкіпер Юрій Сурмай повернувся на Львівщину, звідкіля він родом, центральний оборонець Петро Грабчак нині знаходиться у розташуванні вищолігового «Збруча-Агробізнес» (Підволочиськ), там ж перебував його брат Володимир, однак в останніх спарингах за цю команду він участі не брав.

Новачками зборівського колективу стали здебільшого молоді футболісти. Це – 23-річний Роман Багрій, який минулий сезон розпочав у ФК «Заводське», а закінчив у «Стрипі» з Беримівців; 20-річний Роман Гром’як з ФК «Козова»; 23-річний Юрій Козла з «Поділля» (В. Березовиця); 27-річний Михайло Кузів з «Стрипи» (Беримівці); 19-річний Андрій Лис та 21-річний Андрій Шемилюк з ФК «Залізці» та 15-річний Ярослав Лупач зі зборівської ДЮСШ.

***

Воротар: Юрій Козла.

Захисники: Михайло Забитівський, Андрій Шемилюк, Андрій Цюман, Ігор Світлик, Роман Гром’як, Михайло Турчак;

Півзахисники: Роман Багрій, Андрій Романішин, Роман Бабин, Михайло Кузів, Андрій Лис;

Нападники: Андрій Блакита, Ярослав Лупач, Володимир Турчак.