«Три валети» дозаявили чотирьох футболістів

2017-08-06 12:21:22.000000

Учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу кременецькі «Три валети» провели дозаявку гравців на друге коло. У їхньому складі з’явилося чотири нових гравці.

Це – 32-річний Андрій Бенчинський, 27-річний Олександр Патрушев, 24-річний Роман Василюк та 18-річний Володимир Терещенко. Жоден з футболістів не має досвіду виступів на обласному рівні. Лише останній пройшов школу дитячо-юнацької футбольної ліги України виступаючи на київське РВУФК, шепетівський «Пансіон» та костопільський «Штурм». Цього року Терещенко грав за команду радивилівського «Сокола» у чемпіонаті Рівненської області.

Паралельно, команда з Кременеччини відзаявила вісім гравців – Олексія Бондарчука, Віктора Гурника, Ігоря Дівоньку, Анатолія Дембіцького, Володимира Новаковського, Миколу Петручка, Мар’яна Семчишина та Дмитра Шевчука.  

Нагадаємо, 6 серпня, на центральному стадіоні м. Кременець о 17:00 розпочнеться матч першого туру другого кола обласних змагань в першій лізі – ФК "Три валети" прийматиме ФК "Шумськ".