14 квітня стартує чемпіонат Тернопільської області 2019 року!

2019-03-16 10:33:35.000000

Відповідне рішення було прийнято 15 березня на розширеній нараді Федерації футболу Тернопільської області за участю представників команд учасниць обласних змагань.

Також прийнято остаточне рішення про те, що сезон-2019 проходитиме в трьох лігах – вищій, першій і другій. Згідно попереднього проекту пропонується у вищій лізі 8/10 команд, першій – 14, другій – 10-ть. Учасникам наради оприлюднили попередній склад кожної з ліги. На сьогодні головне питання порядку денного по двох-трьох командах, які ще не визначилися в якій лізі гратимуть.

Після певних дискусій учасників наради було прийнято рішення остаточний варіант розподілу команд по лігах доопрацювати і представити командам до 1 квітня.

Разом з тим стало відомо, що новачками чемпіонату області стануть: теребовлянська «Нива», ФК «Бурдяківці» (Борщівський район), «Галичина» (Нараїв, Бережанський район), «Панорама» (Млинівці, Зборівський район), ФК «Микулинці» (Теребовлянський район) та ФК «Острів» (Тернопільський район), "Галичина" (Мушкатівка, Борщівський район), а Шумський район представлятиме ФК «Удар» (Матвіївці).

З 25 березня розпочнеться заявкова компанія. Графік заявок кожної з ліг буде оприлюднений на сайті Федерації футболу Тернопільської області.