Лідер ФК «Тернопіль-ДЮСШ» уклав контракт з ФК «Нива»

2019-03-14 21:33:16.000000

18-річний півзахисник Максим Проців з ФК «Тернопіль-ДЮСШ» уклав свій перший професійний контракт з футбольним клубом «Нива» (Тернопіль).

Максим Проців був лідером муніципалів у 2018 році. За команду він провів 17 матчів та забив 5 голів у чемпіонаті області та відіграв 12 поєдинків, у яких відзначився 4 голами в аматорському чемпіонаті України. На дитячо-юнацькому рівні зіграв 96 матчів та забив 18 голів.

– Приклад Максима показав, як звичайний хлопчина, завдяки правильній побудові піраміди підготовки футболістів, протягом 10 років пройшов шлях з групи початкової підготовки до гравця команди майстрів. Хочемо побажати Максиму подальшого кар’єрного росту, батькам подякувати за сина та терпіння, яке вони проявляли протягом багатьох років. А також надіємося на порядність керівників ФК «Нива», які вчасно проведуть компенсаційний розрахунок за підготовку футболіста, згідно закону та регламенту Всеукраїнських змагань. Що суттєво зміцнить наше фінансове становище перед початком сезону, – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці ФК «Тернопіль-ДЮСШ» у соцмережі «Фейсбук».