«Скала-Айва» і ФК «Трибухівці» голів не забивали

2019-03-10 19:05:45.000000

Сьогодні, 10 березня, у Скалі-Подільській (Борщівський район) у спарингу зустрілися команди першої обласної ліги – місцева «Скала-Айва» та ФК «Трибухівці» з Бучацького району.

Голів у поєдинку команди не забивали, хоча, як відзначив коуч трибухівської команди Ігор Дворецький, м’яч тричі побував у воротах (двічі після ударів його підопічних), однак суддівська бригада в жодному випадку взяття воріт не зафіксувала.

ФК “Трибухівці» виступав у такому складі: Перейма, Гриців, Панич, В. Скавуляк, Богачук, Жук, Калашніков, Квятковський, Щербаков, Юристий, Кістяник. На заміну виходили: Вахновський, Петрів, Скобальський, Ю. Крушельницький та два гравці на перегляді.

Наставник «Скали-Айва» Богдан Слотвінський відзначив, що загалом гра була рівною, м’ячем команди володіли десь в однакових пропорціях (50 на 50%), але до голів зафіксованих арбітром справа не дійшла. За словами Богдана Івановича, в цьому матчі в його команді на поле вийшло багато новачків, яких потрібно було переглянути, щоб знати, чи варто на них розраховувати в офіційних поєдинках. З минулорічного складу в «Скали-Айва» в спарингу виступало всього четверо футболістів: два воротарі – Андрій Прийдун та Ярослав Гаращук, які зіграли по тайму кожен, а також Вадим Бариський і Сергій Онуфрейчук.