Заліщицький «Дністер» та хоростківська «Зоря» зіграли внічию (доповнено)

2019-03-10 18:25:25.000000

Сьогодні, 10 березня, у Заліщиках спаринг провели місцевий «Дністер» та хоростківська «Зоря». Цікавий поєдинок завершився внічию – 1:1.

Рахунок у першому таймі на 25-й хвилині відкрили гості з Хоросткова. Їхній нападник Петро Сокіл вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника і майстерно перекинув через нього м’яча (0:1). Заліщани вирівняли становище на футбольному полі наприкінці зустрічі на 80-й хвилині. Оборонець «Зорі» невдало вибив м’яча, його підхопив досвідчений Михайло Рябий і сильно та влучно пробив з-за меж карного майданчика (1:1).

Загалом по цій грі варто особливо відзначити голкіпера «Зорі», місцевого вихованця Андрія Бігуна, який творив дива у рамці, не дозволивши суперникам більше вразити його ворота.

Хоростківська «Зоря» у цьому матчі виступала в такому складі: Бігун – Скотецький, Нетеча-к, Веселовський, Кухарук – Гапанович, Городовий, Ландяк, Побережник – Сокіл, Шпак. На заміну виходили: Роман, Гриб.

Як повідомив граючий тренер хоротківської команди Олег Скотецький, у цьому поєдинку в складі його команди не грали одразу шість футболістів з Хмельниччини, які саме в цей час виступали в фінальній частині Хмельницької футзальної ліги.    

«Дністер» у звітному матчі виступав у такому складі: Баб'як, Ковалишин, А. Олексів, Р. Левицький, Шацький, Гусляк, Польовий, Рябий, Владислав Токарчук, Пилип’юк, Імангулов. На заміну виходили: Марунчак, Топольницький, Ільницький, Халак.