Чортківський «Кристал» програв «Буковині»

2019-03-06 21:40:51.000000

Сьогодні, 6 березня, срібний призер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2018 року – чортківський «Кристал» у Чернівцях на футбольному полі зі штучним покриття ФОК «Олімпія» зустрічався з друголіговою чернівецькою «Буковиною» і поступився суперникові – 0:3.

Один гол наші земляки пропустили в першому таймі і два – в другому. В першому випадку чернівчани реалізували вихід віч-на-віч з голкіпером «Кристалу». Вдруге професіонали відзначилися ударом з пенальті і, буквально одразу, чернівчани втретє розписалися у воротах «Кристала». Могли чортківчани розмочити рахунок, коли на 88-й хвилині отримали право на пробиття пенальті, однак переграти кіпера «Буковини» капітану «Кристала» Руслану Курдасу не вдалося.

У «Кристала» з осіннього складу в основному складі грали лише: Максим Сурженко, Руслан Курдас та Владислав Іванов і в другому таймі на поле вийшов Сергій Скалій. Усі решта гравці – новачки, які перебувають у таборі чортківської команди на перегляді.

Цим спарингом «Кристал» закінчив перший навчально-тренувальний збір. Футболісти отримали тижневий перепочинок, після якого продовжать підготовку до сезону-2019.