Немо Шелія – виконуючий обов’язки головного тренера «Агрониви»

2019-02-27 10:10:48.000000

У дебютанта вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – «Агрониви» із Заводського (Чортківський район) сталися зміни на тренерському містку.

Як провідомив президент ФК «Агронива» Богдан Федорків, у зв‘язку насиченим робочим графіком, не може тренувати команду Андрій Краснянський. Обов‘язки головного тренера заводської команди довірено виконувати 27-річному грузину Немо Шелії.

Немо Шелія на Тернопільщині добре відомий, адже виступає з перервами за команди Тернопільщини з 2010 року. За цей час встиг пограти за кілька аматорських команд – «Марспирт» (Марилівка), ФК «Збараж», «Дністер» (Заліщики), «Нива» (Тернопіль), «Нива» (Теребовля), «ДСО-Поділля» (Тернопільський район), а також професійний ФК «Тернопіль».

У сезоні-2018 в складі команди «ДСО-Поділля» грузин став володарем суперкубку та кубку Тернопільської області та здобув бронзові медалі чемпіонату.

Як повідомив Немо Шелія, у «Агрониві» буде його перший тренерський досвід. Водночас він розпочав навчання з підготовки тренерів аматорського та дитячо-юнацького футболу (диплом «С» Федерації футболу України).