«Себн-Скриня» – останній півфіналіст обласного футзального кубка (+фоторепортаж)

2019-02-02 18:56:37.000000

В останньому матчі чвертьфіналу кубка Тернопільської футзальної ліги зустрілися дві досвідчені команди – лідер нинішньої вищої ліги тернопільський колектив «Себн-Скриня» та минулорічний чемпіон – ДСО з Тернопільського району. Захоплюючий поєдинок завершився мінімальною перемогою «Себн-Скрині» – 5:4.

У першому таймі команди грали дуже обережно і глядачі, яких зібралося вдосталь у СК «Політехнік», побачили всього два забиті м’ячі. За п’ять хвилин до завершення першої 20-хвилинки прострільну передачі з правого краю Віталія Паперовського замкнув грузин Немо Шелія, а за дві хвилини він ж подвоїв  рахунок після сольного проходу і влучного удару у нижній, лівий від голкіпера Владислава Бритковського кут воріт.  

Значно цікавішою була гра в другому таймі. Гравці «Себн-Скрині» постійно контролювали перебіг подій на футбольному майданчику, однак все ж дозволили супернику кілька разів вразити свої ворота. Їхня комфортна перевага трималася до рахунку 5:2. Потім футболісти ДСО стали грати з шостим польовим гравцем і навіть зуміли скоротити рахунок до мінімуму, але на більше їх не вистачило.

Отож, команда «Себн-Скриня» стала останнім півфіналістом обласного футзального кубка. Там вона зустрінеться з «Агропродсервісом», а іншу пару сформували «Медобори» (Зелене) – «Вікторія» (Дубівці).  

***

«ДСО» «Себн-Скриня» – 4:5 (0:2)

Голи: Андрій Капелян-2, Тарас Кормило, Назарій Головко – Немо Шелія-2, Віталій Паперовський-2, Валентин Білик.