«Медобори» з Гусятинщини у півфіналі кубка футзальної ліги!

2019-02-02 17:08:27.000000

Сьогодні, 2 лютого, досвідчена команда «Медобори» із Зеленого (Гусятинський район) у чвертьфіналі кубка Тернопільської футзальної ліги у емоційному матчі перемогла суперника з Теребовлянщини – «ТВД Булат» (Микулинці) – 8:6.

Початок матчу для команди із Зеленого був провальним, адже «Медобори» "горіли" 0:2! Та все ж досвід і зіграність гравців із Зеленого далися взнаки і вони змогли переломити хід поєдинку і до перерви забили шість м'ячів, щоправда пропустили ще один (6:3).

Відразу зі стартовим свистком другого тайму красень-гол поклав Андрій Дубчак! В цілому гравці "Медоборів" відправили у ворота суперника вісім м'ячів, хоча могли забивати ще мінімум тричі! Маючи комфортну перевагу, зеленяни дещо розслабились, віддавши ініціативу микулинчанам, які при рахунку 8:4 на користь «Медоборів» пішли у ва-банк, випустивши п'ятого польового гравця. Завдяки цьому вони змогли забити два м'ячі, через це кінцівка матчу видалась дещо нервовою, та на більше у колективу з Микулинців не вистачило ні сил, ні часу. Результативний матч, в якому перемогли "Медобори" – 8:6 і заслужено вийшли до півфіналу!

***

«Медобори» – «ТДВ Булат» – 8:6 (6:3)

Голи: Андрій Дубчак-2, Андрій Кондзьолка-2, Степан Клекот-2, Сергій Полянчук-2 – Василь Барладин-4, Володимир Гриб, Сергій Лук’янов.