ФК «Тернопіль-Педліцей» та ФК «Тернопіль-Педуніверистет» розпочали другий тренувальний тиждень (+фоторепортаж)

2019-01-29 21:48:19.000000

Учасник першої обласної ліги ФК «Тернопіль-Педліцей» та один з лідерів студентського чемпіонату України ФК «Тернопіль-Педуніверистет» розпочали другий тренувальний тиждень. Після свят до роботи команди, які тренуються паралельно під керівництвом тренера Василя Петровича Івегеша розпочали з 21 січня.

Як розповів досвідчений наставник, на сьогодні в тренувальному процесі беруть участь 40 футболістів. Це – ліцеїсти, які готуються до нового сезону в обласному чемпіонаті та в ДЮФЛ України, а також студенти педагогічного університету, які не брали участі в складі студентської збірної України в Меморіалі Макарова, і котрі готуються до другої частини чемпіонату України серед ВНЗ.  

За словами Василя Івегеша, за сприятливих погодних умов 4 лютого розпочнеться традиційний кубок ректора. До 25 лютого обидві команди не планують проведення спарингів, а лише працюватимуть над покращенням фізичних кондицій. І лише після цієї дати команди організовуватимуть товариські поєдинки з колективами вищої і першої обласної ліг.

Василь Петрович також повідомив, що головний тренер студентської збірної України Анатолій Бузник подякував керівництву ТНПУ ім. В. Гнатюка в особах ректора Богдана Буяка, декана факультету фізичного виховання Володимира Омельяненка та тренерів, які підготували футболістів Юрія Заставецького, Андрія Різника, братів Івана і Миколу Когутів для збірної, яка здобула перемогу на Меморіалі Макарова, який завершився в Києві минулої суботу, 26 січня.