Перша перемога «Віго-Острів» (фоторепортаж)

2018-12-31 10:19:59.000000

Лише в 6-му турі першу перемогу в вищій Тернопільській футзальній лізі здобула досвідчена команда «Віго-Острів» з Тернопільського району. Долю їхнього матчу проти аутсайдера – команди «Майбутнє сиріт», було вирішено вже в першому тайму, в якому «Віго» перемагало свого суперника 5:1.  

Свій вищий клас футболісти «Віго-Острів» продемонстрували і  в другому таймі, забивши ще чотири м’ячі, пропустивши у власні, які боронив Олег Глушка, всього два голи. Героям матчу сміливо можна назвати досвідченого Ігоря Копцюха (свого часу виступав у другій футзальній лізі чемпіонату України), який записав на свій бомбардирських рахунок хет-трик.

До слова, хоча ця перемога не особливо покращила команді з Тернопільського району турнірне становище, однак до п’ятого місця, яке дає право поборотися за нагороди футзальної ліги на другому етапі змагань, залишилося ліквідувати розрив у чотири очка. Для цього у команди є ще три поєдинки..

***

«Майбутнє сиріт» (Тернопіль) - «Віго-Острів» (Острів) – 3:9 (1:5)

Голи: Руслан Баб’як, Віталій Бодак, Руслан Меньків – Ігор Копцюх-3, Назарій Галадза-2, Назар Мороз-2, Арсен Кривобедрий, Руслан Меньків (а/г).

Більше фото на офіційній сторінці Федерації футболу Тернопільської області у соцмережі "Фейсбук".