Неймовірний камбек «Себн-Скрині» у матчі з «Вікторією»

2018-12-30 16:42:33.000000

Один з лідерів вищої Тернопільської футзальної ліги – команда «Себн-Скриня» зуміла перемогти у матчі, який складався для них дуже невдало. Суперник по 6-му туру – «Вікторія» з Дубівці (Тернопільський район), налаштувався лише на перемогу і все до того йшло. Однак футболісти «Вікторії» зарано повірили в перемогу.  

Вигравши перший тайм (4:3) та перемагаючи по ходу другого в три м’ячі (7:4), футболісти «Вікторії» втратили свою величезну перевагу. Гравці «Себн-Скрині» пішли ва-банк і граючи з п’ятим польовим гравцем, зуміли відзначитися тричі(!), тим самим зрівняли рахунок (7:7). Більше того, деморалізовані гравці «Вікторії» не зуміли втримати навіть нічию, пропустивши ще 4(!) м’ячі, тим самим програли в здавалося виграшному поєдинку, чим значно погіршили свої шасни на потрапляння до першої п’ятірки команд, які боротимуться за нагороди вищої ліги.

«Себн-Скриня» після цієї героїчної звитяги і поразок своїх головних конкурентів («Агропродсервіс» та ФК «Ланівці-ОТГ»), з 13-ма очками вийшов в лідери вищої Тернопільської футзальної ліги.

***

«Вікторія» (Дубівці) - «Себн-Скриня» (Тернопіль) – 7:11 (4:3)

Голи: Василь Дзюба-3, Петро Грабчак, Андрій Долинний, Роман Шиптицький, Олександр Кіцак (а) – Михайло Костів-3, Олександр Кіцак-3, Немо Шелія-3, Валентин Білик, Віталій Паперовський.