Вихованці «Педліцею» далі бій маститим випускникам

2018-12-22 08:06:43.000000

Цікавий товариський поєдинок між збірною Педліцею (у чемпіонаті області представляє команда ФК «Тернопіль-Педліцей»), яка була сформована за результатами кубку Святого Миколая та колишніми випускниками навчального закладу, а нині студентами Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка відбувся у Тернополі. Вихованці «Педліцею» далі бій маститим випускникам і лише на останній хвилині дозволили суперникам вирвати перемогу.

Перед самим фінальним свисток за фол на Іванові Когуту арбітр призначив пенальті і Юрій Савка з «точки» приніс досвідченій команді перемогу – 5:4. А до  цього колективи відзначилися по чотири рази кожен. У складі «Педліцею» по дулю на свій рахунок записали Іван Нога та Вадим Валах. За студентську команду забивали – Іван Рудзевич-2, Іван Когут та Роман Волохатий.

Відзначимо, що в складі команди випускників грали такі знані на Тернопільщині футболісти, як брати Іван і Микола Когути, які захищають кольори волочиського «Агробізнесу» в першій лізі чемпіонату України, Роман Волохатий з тернопільської «Ниви» (друга ліга), Андрій Різник (кращий гравець першої ліги чемпіонату Тернопільської області) та інші.