Гольова перестрілка завершилася на користь хоростківської «Зорі» (+фото)

2018-12-21 21:21:01.000000

У третьому і останньому матчі сьогоднішнього ігрового дня 6-го туру першої Тернопільської футзальної ліги у багатому на голи матчі хоростківська «Зоря» «перестріляла» тернопільський «AUTOCENTR 88» – 7:6.

Хоростківчани протягом усього матчу лідирували. І якщо на початку поєдинку головною скрипкою в їхній команді був досвідчений Павло Чорномаз, то згодом відкриттям  матчу став вихованець гусятинського футболу Тарас Білоус, який у підсумку записав на свій бомбардирський рахунок три м’ячі. Також хороших слів заслуговує грає досвідченого Романа Гаврилюка, який у вирішальні моменти, коли суперник скорочував рахунок до мінімуму, робив його комфортним на користь «Зорі».

Хороших слів заслуговує також команда «AUTOCENTR 88» і її лідер Тарас Літинський, котрий сам відзначився хет-триком і своєю грою заводив команду. І навіть, коли, здавалося, становище на майданчику практично не реально було врятувати (при рахунку 4:7), Тарас з партнерами ледь не «витягнули» матч, коли відіграли два голи і ще мали шанс звести поєдинок у нічию.

До слова, відзначимо, що в складі «Зорі» не було номінального воротаря, на цій позиції грав польовий гравець, тому хоростківська команда і пропустили ряд необов’язкових м’ячів.   

***

«Зоря» – «AUTOCENTR 88» – 7:6 (5:3)

Голи: Тарас Білоус-3, Роман Гаврилюк-2, Павло Чорномаз-2 – Тарас Літинський-3, Павло Слободян, Микола Куріцький, Сергій Куріцький. 

Більше фото на офіційній сторінці Федерації футболу Тернопільської області у соцмережі "Фейсбук".