У дербі Тернопільського району переможця виявлено не було (+фоторепортаж)

2018-12-08 19:06:16.000000

У третьому матчі 4-го туру вищої Тернопільської футзальної ліги зустрілися команди з одного Тернопільського району. Лідер «Агропродсервіс» з Настасова мірявся силами з середняком ліги «Вікторією» з Дубівців. Матч пройшов дуже напружено і завершився внічию – 2:2.

Вже в дебюті матчу «Вікторія» несподівано повела в рахунку. Прохід по лівому краю Василя Дзюби до самої бровки завершився передачею на «п’ятачок», де вже чатував Микола Гнатишин, який без проблем переправив м’яча у ворота (0:1). Вирівняла рахунок настасівська команда завдяки сольному проходу Тараса Глухана, який продавав опонента Андрія Долинного і з гострого кута пробив голкіпера «Вікторії» Андрія Кравчука (1:1).

На початку другого тайму настасівська команда повела в рахунку. Після розіграшу ауту, граючий тренер «Агропродсервісу» Ігор Бадло зряче пропустив м’яча під удар Назару Процику і той потужно без обробки пробив метрів з 10-ти без шансів для вже іншого кіпера дубовецької команди Андрія Гараса (2:1). Матч так і котився до перемоги «Агропродсервісу», однак гравці «Вікторії» знайшли в собі силі рахунок зрівняти. Василь Дзюба зібрав навколо себе на правому  краю атаки чимало гравців настасівської команди і таки зумів зробити прострільну передачу, яку на дальній стійці замкнув досвідчений Петро Грабчак (2:2).

***

«Агропродсервіс» (Настасів) – «Вікторія» (Дубівці) – 2:2 (1:1)

Голи: Тарас Глухан, Назар Процик – Микола Гнатишин, Петро Грабчак.

Більше фото на офіційній сторінці Федерації футболу Тернопільської області у соцмережі "Фейсбук".