У Трибухівцях урочисто відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям (+фото)

2018-10-21 19:22:14.000000

Справжнє свято сьогодні, 21 жовтня, видалось в Трибухівецькій об’єднаній територіальній громаді. Від старого до малого, всі були на відкритті нового футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Серед почесних гостей свята був голова Федерації футболу Тернопільської області, народний депутат України Тарас Юрик, місцева та бучацька влади.

Присутні стали свідками відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям, який був профінансований державною субвенцією на розвиток регіонів від Федерації Футболу України та співфінансування коштами місцевого бюджету.

Всечесні отці освятили майданчик, щоб діти тут ніколи не зазнавали травм, зміцнювали своє здоров’я та здобували перемоги. А почесне право перерізати стрічку та відкрити сучасний спортивний майданчик було надано місцевим дітлахам. Останнім Тарас Юрик презентував комплект футбольних м'ячів для занять футболом. Юні місцеві футболісти в майбутньому безперечно поповнюватимуть не лише склад учасника чемпіонату Тернопільської області ФК "Трибухівці", а й професійних команд України.