ФК «Кременець-Академія» перемагає у Вінниці

2018-10-11 16:03:12.000000

У рамках другого туру XVIII чемпіонату України з футболу серед закладів вищої освіти команда Вінницького національного технічного університету приймала фіналіста торішнього сезону ФК «Кременець-Академія». Гра вдалася, інтрига зберігалася до останньої хвилини зустрічі, а долю матчу вирішив один гол.

Забили його гості на 79-й хвилині. Після подачі з кутового гравець кременчан Мирон Бідний ударом головою поцілив у сітку воріт. Таким чином команда Анатолія Антонюка має у чемпіонаті дві перемоги з однаковим рахунком, що дозволяє ФК «Кременець-Академія» очолювати турнірну таблицю Конференції «Захід».

Після матчу наставник кременецької команди Анатолій Антонюк дав коментар прес-службі ВФАС, проаналізувавши перебіг подій у зустрічі:

- Гра була важкою. На мій погляд, ми були трохи ближче до перемоги, тому підсумковий результат вважаю закономірним. Але повинен віддати належне супернику. Ми нічого не знали про команду «ВНТУ-Нива» і зараз можу сказати однозначно: господарі залишили дуже приємне враження. Це збалансована в усіх ланках команда, має гарних виконавців з якісними здібностями. Впевнений, вінничани складуть конкуренцію усім учасникам нашої конференції.

ВФАС