Чемпіон Гусятинського району матчі Ліги чемпіонів Тернопільщини гратиме в Гусятині

2018-10-05 18:35:26.000000

"Нива" (Городниця) – чемпіон Гусятинського району 2018 року, домашні матчі обласної Ліги чемпіонів у 2018 році проводитиме на гусятинському стадіоні «Збруч».

«Якось, не по-чемпіонськи приймати суперників на футбольному полі, яке не відповідає стандартам ФФУ для аматорських команд», – розповів голова Гусятинської районної федерації футболу Віталій Остафійчук.

У вівторок, 2 жовтня, голова ФФГР Віталій Остафійчук разом з представником ФК "Ниви" Володимиром Ковальським письмово звернулися до голови Гусятинської РДА Віталія Батога з проханням допомогти у реконструкції футбольного майданчика, шляхом збільшення його розмірів.

А вже сьогодні, 5 жовтня, робоча група у складі голів ФФГР та РДА В. Остафійчука і В. Батога з директором ПП "Городниця" Богданом Бевським виїхали на сільський стадіон у Городницю і склали план дій. Вже у найближчий понеділок, 8 жовтня, мають розпочатися необхідні роботи.

А тим часом свої домашні матчі "Нива" у Лізі чемпіонів Тернопільщини у 2018 році проведе на гусятинському стадіоні "Збруч".

Нагадаємо, «Нива» з Городниці дебютує в обласній Лізі чемпіонів 7 жовтня виїзним поєдинком проти «Роми» з Підгайчиків (Теребовлянський район).