Тернопільські дівчата пробилися до чвертьфіналу першої ліги

2018-09-12 14:57:12.000000

У Калуші, що на Івано-Франківщині 11 вересня розпочався чемпіонат України з футболу серед дівочих команд (до 14 років) у першій лізі сезону-2018. За результатами двох стартових ігрових днів збірна Тернопільської області пробилася до чвертьфіналу.

Загалом у змаганнях бере участь 18 команд, розділених на шість підгруп (по три команди в кожній). Збірна Тернопільської області потрапила до групи №4, де її суперницями були команди – ДЮСШ №3-«Надвірняночка» (Івано-Франківська область) та «Сугатинка» (Могилів-Подільський, Вінницька область).

Як повідомив голова комітету жіночого футболу Федерації футболу Тернопільської області Володимир Левчук, вчора, 11 вересня, у стартовому матчу тернополянки перемогли команду з Івано-Франківської області – 1:0, а сьогодні, 12 вересня, були сильнішими за дівчат з Вінничини – 3:0.

Наші землячки з першого місця вийшли зі своєї групи і тепер 14 вересня у чвертьфіналі гратимуть зі збірною Полтавської області. Дві кращі команди першої ліги отримають перепустки до вищої ліги.