«ДСО-Поділля» у спарингу поступилося «Ниві»

2018-08-09 09:12:09.000000

8 серпня на тренувальній базі "Ватра" середняк вищої ліги чемпіонату Тернопільської області "ДСО-Поділля" з Тернопільського району в спарингу поступився тернопільській "Ниві" – 1:6.

Як повідомляє прес-служба ФК "Нива", більшу частину першого тайму команди провели у рівній боротьбі. Стартовою інціативою заволоділи гравці "ДСО-Поділля", однак поступово тернополяни зуміли її перехопити, забивши до перерви двічі. Рахунок у матчі відкрив Ярослав Волошин, якому вдало асистував Валентин Залізняк, вивівши партнера на побачення з воротарем «ДСО-Поділля» Олександром Чернятинським. З ударом у ближній кут голкіпер впоратися не зумів. За кілька хвилин рахунок подвоїв нападник "Ниви" на перегляді. Тарас Кривий прострілив, воротар відбив м’яча перед собою, а з добиванням форварда не впорався.

Після перерви тренерський штаб "Ниви" провів ряд замін, надавши ігрову практику усім гравцям, які перебувають у розташуванні клубу. Через десять хвилин після поновлення матчу "Нива" забила втретє. Автором голу цього разу став Олексій Литовченко, який реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Єдиний м'яч "ДСО-Поділля" зуміло провести зусиллями Валентина Білика, який замкнув на дальній стійці подачу з правого флангу. Проте до фінального свистка м'яч ще тричі перетинав лінію воріт наших суперників. По черзі  у воротах "ДСО-Поділля" розписалися Слоневський, Литовченко оформив дубль та Ігор Гатала.

Фото з сайту ФК "Нива" (Тернопіль)