ФК «Заводське» провів передматчеве тренування (+фоторепортаж)

2018-08-04 20:37:42.000000

Сьогодні, 4  серпня, ФК «Заводське» на домашньому стадіоні провів передматчеве тренування, в якому брало участь 16 футболістів.

ФК «Заводське» лише розпочав свій дебютний сезон у чемпіонаті Тернопільської області, але не дивлячись на це, вже з самого початку робота в ньому поставлена на професійному рівні. Зокрема, це стосується тренувального процесу. Як і належить командам, які ставлять високі турнірні завдання, а безперечно такі стоять перед головним тренером ФК «Заводське» Анатолієм Петровичем Назаренком, перед офіційними поєдинками вони проводяться передматчеві тренування. Саме таке сьогодні відбулося у Заводському в рамках підготовки до домашнього поєдинку 12-го туру першої обласної ліги проти ФК «Трибухівці» (Бучацький район).

Заняття тривало півтора години. Футболісти після традиційної розминки працювали в «квадратах», виконали комплекс вправ на утримання м’яча, побили по воротах та повправлялися у стандартних положеннях.

Через поважні причини не змогли взяти участі в тренуванні п’ять футболістів – Віктор Ільницький, Віталій Кулик, Андрій Романішин, Віталій Михальчук, Руслан Супрун. Останній так чи інакше не зможе завтра взяти участі в матчі з ФК «Трибухівці», адже отримав триматчеву дискваліфікацію.