Тернопільські атовці поступилися рівнянам (+фоторепортаж)

2018-08-04 19:44:00.000000

У центральному матчі 11-го туру чемпіонату України серед учасників АТО сьогодні, 4 серпня, на Тернопільському міському стадіоні збірна учасників АТО Тернопільської області поступилася команді «Рівне-АТО» – 1:3.

Наші земляки вважалися фаворитами матчу, адже знаходилися на третій позиції турнірної таблиці, в той час, як гості з Рівненщини займали п’яте місце. Команди розділяли чотири очка – 18 проти 14-ти.

Перший тайм активніше грали наші земляки, які відзначилися на 12-й хвилині.  Провалом центральних оборонців гостей скористався Анатолій Василько, який з лінії штрафного майданчика точно пробив у кут воріт (1:0).

Ще в першому таймі тернополяни мали вирішувати долю матчу, зокрема, дві гольові нагоди мав правий півзахисник Олег Сліворський. В одному з епізодів партнери по команді вивели його віч-на-віч з голкіпером суперника, але переграти того наш земляк не зумів.

У другому таймі гості стали грати значно активніше і на 39-й хвилині рахунок зрівняли. Це Михайло Цимбалюк скориставшись неузгодженістю захисників і тернопільського кіпера, ударом головою перекинув м’яча через останнього (1:1).

Майже одразу тернополяни мали знову виходити вперед, однак Андрій Лис з метрів 20-ти поцілив у поперечину. А далі був бенефіс рівнянина Ігоря Макарчука. На 49 хвилині він з гострого кута закинув м’яча за комірець нашому голкіперу (1:2), а на 60-й – перекинув м’яча через стінку складену з гравців тернопільської команди і зняв павутину з «дев’ятки» (1:3)...

Більше фото дивіться на офіційній сторінці Федерації футболу Тернопільської області в соцмережі «Фейсбук».