Лідер і капітан чортківського «Кристала» перейшов до «Агрона»

2018-08-04 12:26:38.000000

23-річнй лідер чортківського «Кристалу» Ян Ковалевський перейшов до великогаївського «Агрону-ОТГ». За нову команду він заявлений на чемпіонат Тернопільської області та аматорський чемпіонат України.

Цей перехід сміливо можна назвати найгучнішим серед усіх, які сталися у літнє трансферне вікно. Поява Яна Ковалевського в «Агроні» виявилася доволі несподіваною, адже атакувальний півзахисник/нападник не провів за великогаївську команду жодного літнього спарингу, а до останнього часу перебував у таборі чортківської команди і, за повідомленням прес-служби ФСК  «Кристалу» від 2 серпня, Ян мав залишитися в Чорткові. Однак в останні дні в його футбольній кар’єрі сталися різкі зміни і він опинився в таборі кращої аматорської команди Тернопільщини.

Ян Ковалевський з’явився у «Кристалі» в зимово-весняній частині 2018 року, коли команда проходила підготовку до сезону. Завдяки хорошій техніці та відчуття голу його запросили в чортківський колектив, за який він зіграв 7 офіційних матчів у чемпіонату України серед аматорів, 6 поєдинків у вищій обласній лізі (три забитих голи) та один матч у кубку Тернопільської області.

Окрім «Кристала» у футбольній біографії Ковалевського були виступи за «Металург» (Запоріжжя), «Гірник-спорт» (Горішні Плавні), «Скала» (Стрий), «Таврія» (Сімферополь) та збірну України (U-17 та U19).