Хмельницький десант у підгаєцькій «Ниві»

2018-07-27 10:36:35.000000

Продовжує підсилювати свій склад один з аутсайдерів групи «А» першої обласної ліги підгаєцька «Нива». В команді з’явилися чергові новачки – три футболісти з Хмельниччини.

Найдосвідченішим новобранцем підгаєцької команди став 28-річний Олександр Бедратий, який у своїй кар’єрі здебільшого грав за аматорські команди Хмельницької області. Останній колектив Олександра – «Вікторія» (Городок), який після першого кола займає передостаннє, шосте місце в першій лізі групи «Б» чемпіонату Хмельницької області 2018 року.

20-річний Денис Бевз у сезоні-2017 захищав кольори команди «Відродження» (Жищенці), яка теж виступала у чемпіонаті Хмельниччини. І, насамкінець, 18-річний Максим Генсіровський, як і його старший колега Олександр Бедратий, грав останніх кілька років за «Вікторію» (Городок).

Паралельно з дозаявкою, одного футболіста керівництво підгаєцької «Ниви» відзаявило. Ним став 23-річний Максим Цицонь, який встиг зіграти за команду з Підгайців усього в одному матчі – вийшов на заміну в поєдинку 10-го туру проти ФК «Трибухівці».