Кадрова революція в підгаєцькій «Ниві»

2018-07-25 09:52:47.000000

Один з аутсайдерів групи «А» першої обласної ліги підгаєцька «Нива» серйозно «почистила» свої ряди. У перерві між першим і другим колами команду залишило одразу шестеро футболістів.

Більше не є гравцями «Ниви» – Володимир Барилко, Сергій Вербовий, Остап Гураль, Віктор Стець, Ігор Тригуба, Іван Шкварло.

Разом з тим у підгаєцькій команді з’явилося троє нових гравців. Найдосвідченіший з них 27-річний півзахисник Ігор Зарицький, котрий раніше виступав за «Промінь» (Хмельницький) та «Студеницю» (Дунаївці, Хмельницька область)

23-річний Максим Цицонь повернувся до підгаєцької «Ниву», за яку він виступав у 2013 році. Також на Тернопільщині футболіст грав за бережанську «Ниву». А останнім часом захищав кольори ФК "Верхня Липиця" у чемпіонаті Рогатинського району (Івано-Франківська область).

Ще один новачок «Ниви» – 21-річний півзахисник Руслан Хабаров. Він є вихованцем тернопільської ДЮСШ, на дорослому рівні виступав за ДСО (Тернопільський район), «Збруч» (Підволочиськ). Першу частину сезону-2018 захищав кольори ФК «Постолівка» в чемпіонаті Гусятинського району, де відіграв у восьми поєдинках.