«Арсенал» заявив гравця з досвідом виступів у футзальній Екстра-лізі

2018-07-20 19:04:41.000000

Білокриницький «Арсенал» продовжує активно працювати на трансферному ринку. До вже двох нових футболістів, яких «каноніри» дозаявили кілька днів тому, додали ще два новобранці команди.

Особливо колоритним виглядає 18-річний центральний захисник Сергій Кравчук (на фото), який у першому колі виступав за МФК «Славута» (Хмельницька область, 6 зіграних матчів), а в зимовому сезоні-2017/18 захищав кольори футбольної команди «Кардинал» (Рівне), яка виступає у футзальній Екстра-лізі України.  

Іншим дебютантом команди є нападник Олег Самойлюк, остання команда в якого «Зоря» (Чуднів, Житомирська область, 7 матчів та 3 голи в першому колі). Олег вже встиг відзначитися голом за свою нову команду в спарингу проти ФК «Люблинець» (Волинська область).

Нагадаємо, кілька днів тому новобранцями «Арсеналу» стали 24-річний атакувальний півзахисник Тарас Коблюк, котрий за своїми плечима має досвід виступів у луцькій «Волині» (дубль, U-19), рівненському «Вересі», ФК «Львів» та «Богуні» (Броди, Львівська область) та 31-річний захисник Сергій Ковальський, остання команда в якого – ФК «Сураж» з чемпіонату Шумського району.

Стартує  «Арсенал» у другому колі першості Тернопільської області в неділю, 22 липня, домашнім поєдинком проти ФК «Вишнівець-2».