У чортківському дербі команди розписали результативну нічию

2018-07-18 22:25:21.000000

Сьогодні, 18 липня, у Чорткові товариський матч провели місцевий «Кристал», який виступає в вищій лізі чемпіонату Тернопільщини та ФК «Заводське» (Чортківський район), який є одним з лідерів першої обласної ліги. Цікавий та безкомпромісний поєдинок завершився внічию – 3:3.

Рахунок у матчі було відкрито лише на 36-й хвилині. Гравець «Кристала», який перебуває на перегляді влучно пробив метрів з 25-ти (1:0). Так і завершився перший тайм.

На 51-й хвилині Гайковий з ФК «Заводське» зрівняв рахунок. Сталося це після помилки оборонця «Кристалу». Олег Роман підхопив м’яча і розрізною передачею вивів Гайкового віч-на-віч, який підібрав м’яча під ліву ногу і пробив по центру воріт (1:1). Заводська команда на цьому не зупинилася і забила ще два м’ячі поспіль. У першому випадку це сталося після розлогої атаки. Олег Роман віддав передачу на фланг Віталію Кулику, той прострілив на Віктора Ільницького у центр і останній метрів з 20-ти перекинув м’яча через голкіпера (1:2). Після триходівки футболісти ФК «Заводське» знову відзначилися. Спершу Віталій Кулик віддав Олегу Роману, потім Роман тому ж Кулику повернув м’яча і той реалізував вихід на одного воротаря (1:3).

Однак «Кристал», у складі якого було багато новачків (серед який, зокрема, Шпікула, Сокіл, Штанкевич), не змирився з поразкою і таки знайшов у собі сили відігратися. В першому випадку пішла передача у район штрафного майданчика ФК «Заводське». Їхній воротар зіграв рукою за межами карної зони і «Кристал» отримав право на пробиття штрафного удару. Після пострілу м’яч поцілив у стійку від якої відскочив до гравця «Кристалу», який з лінії воротарського майданчика влучив у порожні ворота (2:3). А наприкінці матчу голкіпер заводської команди порушив правила за що в його ворота було призначено пенальті, котре реалізували чортківчани (3:3).

ФК «Заводське» у звітному матчі виступав у такому складі: Павлишен (Щипчик), Савка, Клюс, Сцібак (Крашівський), Дорик (Пахолок), Заставецький (Кулик), Вадовський (Роман), Римар (Павлинів), Гайковий, гравець на перегляді (Михальчук), гравець на перегляді (Ільницький).