«Арсенал» дозаявив екс-гравця «Волині» та «Вереса»

2018-07-18 15:01:36.000000

Білокриницький «Арсенал» активно працює на трансферному ринку. Два нових футболісти «каноніри» вже дозаявили, ще два знаходяться на перегляді.

Найзірковішим новобранцем «Арсеналу» став 24-річний атакувальний півзахисник Тарас Коблюк, котрий за своїми плечима має досвід виступів у луцькій «Волині» (дубль, U-19), рівненському «Вересі», ФК «Львів» та «Богуні» (Броди, Львівська область).

Іншим дебютантом команди став 31-річний захисник Сергій Ковальський, остання команда в якого – ФК «Сураж» з чемпіонату Шумського району.

Ще два футболісти знаходяться в розташуванні «канонірів» на перегляді. Це – центральний захисник Сергій Кравчук («Славута») та нападник Олег Самойлюк,  остання команда в якого «Зоря» (Чуднів, Житомирська область).

Додамо, що один гравець з «Арсеналу» відзаявлений. Ним став 28-річний нападник Роман Клак, який у першому колі за «канонірів» зіграв 6 матчів, у яких відзначився чотирма забитими голами. Роман перейшов у ФК «Копичинці».

Стартує  «Арсенал» у другому колі першості Тернопільської області в неділю, 22 липня, домашнім поєдинком проти ФК «Вишнівець-2».