У Білокриниці «Нива» поступилася «Вересу» (+фоторепортаж)

2018-07-12 16:23:19.000000

Сьогодні, 12 липня, на домашній арені учасника першої обласної ліги «Арсеналу» з Білокриниці (Кременецький район) спаринг провела тернопільська «Нива». Команда Віталія Шумського поступилася рівненському «Вересу» – 1:2.

У першому таймі ініціативою володіли гості з Рівненщини, які втілили свою перевагу в один забитий гол. Сталося це після довгої діагональної передачі з власної половини поля. Оборонець «Ниви» Олександр Борячук програв позиційну боротьбу і форвард «Вереса» з близької відстані «розстріляв» ворота голкіпера тернопільської команди Максима Механіва (0:1).

У другому таймі вже футболісти «Ниви» захопили ініціативу і після стандарту зуміли зрівняли рахунок. Височенний нападник Олександр Апанчук після подачі кутового виграв повітряну боротьбу і ударом головою переправив м’яча у «дев’ятку» (1:1, на фото).

Однак нічийного результату наші земляки не зберегли. За п’ять хвилин до завершення основного часу матчу після передачі з правого флангу «Вереса» на лівий, з зони правого захисника «Ниви» Олега Хруставки гравець рівненської команди ударом головою пробив у нижній кут воріт Механіва (1:2).

До слова, в складі тернопільської «Ниви» у матчі проти «Вереса» виступало одразу троє гравців, які ще в першому колі обласного чемпіонату захищали кольори аматорських команд Тернопільщини. Це – Олег Хруставка («Кристал» Чортків), Роман Волохатий (ФК «Заводське»), Павло Макогон («Збруч-Агробізнес» Підволочиськ).